Shanghai Dynamic Construction Machinery Co, Ltd

Telefonska linija nacionalne službe: + 86 21 67107702

sve kategorije

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

DYNAMIC laserski stroj za niveliranje

Vrijeme objavljivanja: 2022-01-17 Pregleda: 4

DYNAMIC laserski stroj za niveliranje je precizan i učinkovit,
i može lako "izravnati" beton

Kontinuiranim razvojem gospodarstva sve je veća potražnja za izgradnjom velikih površina kao što su industrijski pogoni, veliki trgovi, stadioni i parkirališta. Većina ovih mjesta koristi betonski temelj na licu mjesta, a zatim prekriven podnim pločicama ili podnom bojom. Stoga se postavljaju visoki zahtjevi za ravnost temeljnog sloja.
   Tradicionalna metoda izrade betonskog poda je ručno izravnavanje, a zatim glačanje strojnom lopaticom. Ova metoda zahtijeva puno rada, a kvaliteta procesa izgradnje se ne kontrolira. Zahtijeva višestruku ručnu korekciju, ponovljeno mjerenje i podešavanje tla u izgradnji, a učinkovitost nije visoka.
   Stoga, Shanghai Jiezhou Engineering & Mechanism Co., Ltd. razvija strojeve za niveliranje betona za visoko preciznu konstrukciju niveliranja građevinskog mljevenog betona, kako bi se riješili problemi niske učinkovitosti, visoke čvrstoće, niske preciznosti i ponovljene konstrukcije u betonskoj konstrukciji.

x-1

Nakon godina mukotrpnog istraživanja, Shanghai Jiezhou Engineering & Mechanism Co., Ltd. lansirao je seriju strojeva za lasersko niveliranje. Donekle smanjuje opterećenje i intenzitet rada radnika.

x-2

Ls-325 Stvarna slika gradilišta

Sa svojim jedinstvenim prilagodljivim sustavom s dva stupnja slobode, stroj može osigurati da stroj može stabilno raditi na armiranom betonu; Na temelju samostalno razvijenog GNSS navigacijskog sustava, može automatski postaviti putanju planiranja nivelacije i realizirati automatsku nivelmansku konstrukciju betonskog tla. U usporedbi sa stvarnom konstrukcijom, njezina radna učinkovitost i točnost su mnogo veća od onih kod ručnog rada.

Koje su prednosti stroja za izravnavanje?

Usvojen je visokoprecizni laserski sustav kontrole visine, koji integrira tri funkcije mjerenja, niveliranja i dorade površine, a učinkovitost je veća od one kod ručnog rada; U usporedbi s ručnom konstrukcijom robota, robot za niveliranje ima manju težinu i manju veličinu, a može se konstruirati na dvoslojnoj armaturnoj mreži i uskoj prostoriji; Točnost niveliranja je visoka. Podrumska konstrukcija može izravno udovoljiti zahtjevima ravnosti/ravnosti sloja za izravnavanje betona u fazi izgradnje glavne konstrukcije. Može se formirati odjednom, izravno izostaviti naknadnu konstrukciju poda, ubrzati napredak i uštedjeti troškove.

x-3

LS-400 stvarna slika gradilišta

Prema timu za istraživanje i razvoj, projektni tim stroja za lasersko niveliranje izvršio je mnogo iterativnih ažuriranja i konačno poboljšao točnost niveliranja stroja s 11 mm na manje od 3 mm, a učinkovitost je sinkrono poboljšana za 2-3 puta .

x-4

LS-500 stvarna slika gradilišta

Proizvodi serije DYNAMIC laserskih strojeva za niveliranje predstavljeni su na tržištu već 10 godina. Nakon testiranja desetaka tisuća kupaca diljem svijeta, svi su ih jako hvalili. Tim za istraživanje i razvoj tvrtke Shanghai Jiezhou Engineering & Mechanism Co., Ltd. nastavit će težiti većoj učinkovitosti, manjoj grešci i inteligentnijem načinu rada, te nastojati pružiti kupcima više kvalitetnih mehaničkih proizvoda.