Shanghai Dynamic Construction Machinery Co, Ltd

Telefonska linija nacionalne službe: + 86 21 67107702

sve kategorije

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Kako održavati zaostali laserski nivelator?

Vrijeme objavljivanja: 2021-06-29 Pregleda: 1

Stalnim poboljšanjem kvalitete i učinkovitosti gradnje zgrada, ručni laserski niveleri često se koriste u procesu gradnje tla i cesta. Korištenje ove građevinske opreme može uvelike poboljšati kvalitetu gradnje tla i površine ceste i skratiti razdoblje gradnje. , Poboljšati učinkovitost gradnje. Međutim, nakon završetka gradnje, moramo izvršiti potrebno održavanje ručnog laserskog nivelatora. Upoznajmo ukratko kako održavati ručni laserski nivelator?

Nakon završetka gradnje, ručni laserski nivelator treba gurnuti s gradilišta. Dio opreme za izravnavanje vibracija ne može se dovesti u kontakt s tlom, a građevinska oprema ne može se gurati kad je dio za izravnavanje vibracija u dodiru s tlom. Vrlo je lako oštetiti vibracijsku ploču opreme. Osim toga, nakon završetka gradnje opremu je potrebno očistiti, ali mrežasti dio tijela opreme ne može se oprati, jer tijekom postupka čišćenja voda vrlo lako teče u unutrašnjost opreme duž mreže , što dovodi do kratkog spoja opreme.

Upotrijebljeni motokultivator za pohranu treba čuvati u suhom i urednom skladištu. Razni ili opasni proizvodi poput zapaljivih i eksplozivnih ne smiju se čuvati oko opreme. Ako dulje vrijeme ne upotrebljavate laserski nivelator, morate izvaditi bateriju iz uređaja i pravilno je čuvati. Baterija se ne može puniti dulje vrijeme. Vrijeme punjenja trebalo bi kontrolirati u roku od osam sati svaki put. Uz to, u procesu upotrebe uređaja pokušajte što više potrošiti bateriju, a zatim je napunite. Nakon što se baterija istroši, može se ponovno potpuno napuniti, što može produžiti vijek trajanja baterije.

U procesu gradnje, ako ručni stroj za lasersko niveliranje izgubi signal, opremu je potrebno ponovno pokrenuti, ali se ne može ponovno pokrenuti već se mora ponovno pokrenuti nakon određenog vremena. Ako dulje vrijeme ne upotrebljavate laserski nivelator, trebate podmazati unutarnje ležajeve i ostale dijelove opreme kako biste osigurali dobar učinak podmazivanja. Pazite da smeće ili pijesak ne dođu u dodir s opremom kako biste izbjegli trošenje i dijeljenje dijelova opreme.