Shanghai Dynamic Construction Machinery Co, Ltd

Telefonska linija nacionalne službe: + 86 21 67107702

sve kategorije

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Mjere opreza pri radu laserskog stroja za niveliranje

Vrijeme objavljivanja: 2021-06-29 Pregleda: 7

Danas se strojevi za lasersko izravnavanje koriste u mnogim građevinama na tlu. Kao graditelji, prirodno se nadaju da bi vijek trajanja strojeva za lasersko izravnavanje mogao biti duži. Zapravo, radni učinak i vijek trajanja strojeva za lasersko izravnavanje ne mogu se temeljiti samo na laserskom niveliranju. Na cijenu stroja za niveliranje također će utjecati svakodnevni rad, a danas ćemo doći do popularne znanosti pod mjerama opreza rada laserskog nivelirajućeg stroja.

Prvo, mnogi graditelji obraćaju veliku pozornost na cijenu laserskih nivelirača pri kupnji laserskih nivelirača. Smatraju da laserski nivelatori s visokim cijenama imaju dobre građevinske učinke i nisku potrošnju goriva, no zapravo je upotreba laserskih nivelatora vrlo važna za vozače. Tehnički zahtjevi su vrlo visoki. Na primjer, operacije poput utovara, hodanja, okretanja, niveliranja i obrezivanja padina, početničke operacije i master operacije vrlo su učinkovite, pa se mora obratiti pozornost na tehnologiju rada.

Drugo, ako se ne žuri ili pod posebnim okolnostima, ipak se preporučuje da motor bude spušten. Iako laserski estrih ima visoku radnu učinkovitost pri velikim brzinama, relativna potrošnja goriva je velika, a odgovarajuće smanjenje brzine može učiniti gorivo učinkovitijim. Učinak je veći. Naravno, smanjena je potrošnja goriva, a dovoljno izgaranje goriva također može smanjiti proizvodnju naslaga ugljika i drugih tvari, što je također održavanje opreme.

Treće, pokušajte ne dopustiti da stroj za lasersko izravnavanje nastavi raditi punim gasom. Za većinu građevinskih zahvata laserski stroj za izravnavanje ne treba raditi s punim gasom. Iako je rad s punim gasom učinkovit, on je učinkovitiji za lasersko izravnavanje. Stroj se jako troši pa se ne preporučuje dugotrajni rad s punim gasom. Osim toga, također se preporučuje smanjenje kuta rotacije tijekom građevinskih radova, što može poboljšati učinkovitost rada, a budući da se radni ciklus skraćuje, poboljšava se i stopa goriva.

Četvrto, pokušajte izbjeći besmislene operacije tijekom vožnje laserskog nivelatora. Zapravo, u mnogim slučajevima uporaba laserskog nivelirača nema nikakve veze s cijenom laserskog nivelatora. Ako ga vozi iskusni učitelj, često se koristi laserski izravnavač. Održavanje će biti bolje.

Točno spomenute točke o mjerama opreza pri radu laserskog izravnavača mogu se razumjeti. Dobre radne navike mogu produžiti vijek trajanja opreme. To nema veze s cijenom laserskog izravnavača i u potpunosti je faktor ljudskog djelovanja.