Shanghai Dynamic Construction Machinery Co, Ltd

Telefonska linija nacionalne službe: + 86 21 67107702

EN
sve kategorije

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Događanja i izložbe

Naša se tvrtka pridružila 2017. SVIJETU BETONSKE AZIJE Uspješno je završen!

Vrijeme objavljivanja: 2021-06-29 Pregleda: 4

4. do 6. prosinca 2017. godine u Šangajskom novom međunarodnom izložbenom centru održan je prvi "Asian Concrete World Expo WOCA".

Naša je tvrtka pozvana da sudjeluje na izložbi i izložila je sofisticirane strojeve i opremu za ovaj događaj. Naši proizvodi usredotočeni su na ergonomski dizajn, utjelovljujući ljudske orijentirane dizajnerske ideje, lijep izgled, stabilan rad, udoban i prikladan, siguran i pouzdan! Zbog stabilnog i pouzdanog rada, fleksibilne upotrebe i lakog rukovanja privukao je pažnju mnogih kupaca u zemlji i inozemstvu!

Znakovita žuta boja naše tvrtke i izvrsna oprema proizvoda privukli su velik broj kupaca na izložbenom mjestu kako bi došli naučiti i savjetovati se. Naš je štand bio prepun ljudi, a naše je osoblje oduševljeno, pedantno i strpljivo davalo kupcima detaljne uvode i odgovaralo na pitanja.

Naš je štand također privukao brojne međunarodne prijatelje da gledaju i raspituju se o proizvodima, a kolege iz odjela za vanjsku trgovinu također su predstavili odgovore stranim gostima!

Ova je izložba također vrlo zahvalna udruženjima poda iz cijele zemlje što su posjetili naš štand! Posebna zahvala udruzi provincijskog poda Anhui i provincijskoj asocijaciji provincije Henan na posjeti našoj tvrtki nakon posjeta izložbi!

Uspjeh ove podne izložbe neodvojiv je od vaše podrške i vlastitih napora. Podna izložba može ne samo povećati razumijevanje naših proizvoda od domaćih i stranih kupaca, već i uspostaviti bolji odnos za našu buduću komunikaciju i suradnju. ! Nastavit ćemo podržavati misiju zelene zaštite okoliša i sigurne proizvodnje, nastaviti napredovati, biti iskreni i pragmatični i truditi se stvoriti veću vrijednost za kupce i društvo!