Shanghai Dynamic Construction Machinery Co, Ltd

Telefonska linija nacionalne službe: + 86 21 67107702

EN
sve kategorije

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Događanja i izložbe

Uspješno je održana peta tehnička komunikacija terase tvrtke Dynamic

Vrijeme objavljivanja: 2021-06-29 Pregleda: 6

17. studenog 2017. godine, iako nebo nije bilo lijepo, cijelo je vrijeme padala kiša, ali entuzijazam gostiju nimalo nije smanjio. Počeli su pristizati rano ujutro jedan za drugim kako bi sudjelovali u našoj "Razmjeni tehnologije petog kata industrije 2017.". Nakon kratkog ručka u podne, naš događaj službeno započinje! Prvo je generalni direktor g. Wu Yunzhou održao pozdravni govor , a zatim je naš menadžer Yu Qinglong iz odjela za vanjsku trgovinu gostima predstavio 34-godišnju povijest razvoja Jiezhou Construction Machinery.

Tijekom obilaska tvornice gosti su pohvalili našu izvrsnu opremu za obradu i dobro tvorničko okruženje. Izvještaj o "Integriranoj podnoj konstrukciji" koji je izradio upravitelj Liu Beibei iz Ministarstva unutarnje trgovine naše tvrtke izazvao je veliko zanimanje. Sljedeća je govorna sesija posebno pozvanih gostiju. Svaki je gost imao dubinske razmjene sa svima iz svojih profesionalnih područja. Atmosfera cijele konferencije bila je topla i vrhunac.

Znamo da razina mehanizacije i automatizacije u svakoj industriji u velikoj mjeri određuje razinu razvijenosti ove industrije; a stupanj mehanizacije naše građevinske opreme može izravno odražavati našu razinu gradnje. Stoga je vrlo važno odabrati pravu opremu za dizajn našeg integriranog postupka gradnje!

U demonstracijskoj sekciji proizvoda izložili smo kompletan set integrirane građevinske opreme! Iako su kiše sve jače, entuzijazam gostiju sve je veći i svi su vrlo entuzijastični da u njima sudjeluju i ručno osjete šarm stroja.

Još jedan vrhunac ovog događaja je sudjelovanje međunarodnih prijatelja u našim aktivnostima, čineći naše aktivnosti razmjene sve više i više međunarodnim.